Klant login

Contact

  • Tel:+31(0)58 233 3405
  • E-mail:contact@networkoperations.nl
  • Adres:Tesselschadestraat 6

Sluiten

Inloggen

Applicatie hosting

Applicatie hosting: snel, betrouwbaar en veilig!

Bedrijfsapplicaties zijn tegenwoordig meestal web based. CRM pakketten, interne bedrijfsapplicaties, klanten en dealer portals, klantenservice tooling. Onze klanten leveren het, wij hosten het. Probleemloos. Zowel Linux als Microsoft Windows.

We bieden een aantal oplossingen:

Dedicated servers zijn bedoeld voor het onderbrengen van bedrijfskritische websites en applicaties waaraan de hoogste eisen gesteld worden. Network Operations biedt dedicated server hosting volledig op maat aan waarbij uw data op één of meerdere dedicated servers ondergebracht wordt in een hoogwaardig datacenter van Network Operations.

Snelheid

Snelheid bepaalt de beleving van jouw klant

Bezoekers van jouw website, of gebruikers van jouw bedrijfsapplicatie verwachten snelheid. Onze servers zijn geoptimaliseerd op snelheid voor de beste performance van jouw website of webwinkel en dus voor de beste beleving voor jouw klant.

Veiligheid gegarandeerd

Veiligheid is bij ons prio nr. 1

Veiligheid van data en verbindingen is een must. Wij wapenen ons maximaal tegen DDoS aanvallen en ongewenste penetratie. Met onze SSL certificaten zorgen we voor veilige verbindingen.

Altijd up

Met een hoge uptijd altijd online

Tijd is geld. Jouw website, webwinkel of bedrijfsapplicatie moet altijd draaien. Downtijd kost geld. Dat begrijpen we. Daarom werken we alleen met A-merken hardware. En daarom leggen we alles vast in goede SLA’s.

24/7 support

Wij leveren 24/7 telefonische support

De klok rond support. Want als er een keer wat is, dan zijn wij dag en nacht telefonisch bereikbaar. Wij lossen storingen direct op, dus ook buiten kantoortijden.

Backup

Iedere dag een nieuwe backup

Jouw data is onze zorg. Wij zorgen dagelijks voor een content backup. Als het een keer nodig is, dan zetten wij een backup voor je terug.

Ondersteuning

Specialisten die weten waar ze het over hebben

Als je ons nodig hebt, dan zijn we er. We bieden technische specialisten die jou kunnen bijstaan bij jouw vragen en bieden de oplossing die jij zoekt.

Onze oplossingen voor applicatiehosting

Virtual private server

betaal voor wat u gebruikt

Eenvoudig schaalbare VPS servers of online opslag met duidelijke prijzen. On-demand computing, waarbij u alleen betaalt voor wat u gebruikt, u behoudt controle over uw hostingbudget.

Dedicated hosting

De beste keuze voor bedrijfskritische webapplicaties met variabel dataverkeer.

Kies een dedicated hostingoplossing, voor een configuratie op maat met de flexibiliteit om deze uit te breiden met de diensten die u nodig heeft.

Maatwerk oplossingen

Quality hosting

Heeft u een specifiek oplossing nodig? Wij kunnen het voor u regelen. Samen met onze team van specialisten, kunnen wij tot een oplossing komen. Geclusterd met loadbalancing, bijvoorbeeld.

Managed hosting

Uw serverpark uitbesteed

Heeft u een serverpark en wilt u het beheer uitbesteden? Of wilt u uw eigen hostingdiensten uitbesteden? Dat kan. Op ons serverpark, met onze service voor uw klanten.

Flexibiliteit op eigen servers
Bij het huren van dedicated servers kunt u zelf een samenstelling maken van de server hardware en de aanvullende diensten. U kunt kiezen uit betrouwbare dedicated Windows servers of dedicated Linux servers waarbij Network Operations de garantie afgeeft op de datacenter-omgeving, de internetverbindingen, de server-hardware en het Windows of Linux operating system. U heeft zelf de controle wat er op de servers gebeurt en kunt ervoor kiezen om aanvullende diensten af te nemen in de vorm van Managed services ondersteund door een vergaande Service Level Agreement (SLA), oftwel Managed hosting.

Superieure infrastructuur en ondersteuning
Elke dedicated server wordt geplaatst in een geavanceerd en veilig datacenter van Network Operations en wordt verbonden met het internet middels meerdere razendsnelle verbindingen. Hierdoor heeft u de garantie dat uw bezoekers of gebruikers de data op uw dedicated server altijd met een maximale snelheid kunnen bezoeken en geen last ondervinden van ‘downtime’. Mochten zich er onverhoopt hardware of software problemen voordoen dan kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week, terugvallen op ervaren specialisten. Deze kunnen direct op locatie het probleem met uw dedicated server verhelpen zonder dat u afhankelijk bent van externe server leveranciers.

Pro-actief beheer

Managed hosting van Network Operations is erop ingericht om pro-actief incidenten te voorkomen. Uw managed server wordt 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beheerd door de experts van Network Operations. Wij maken afspraken met u over onderhoud, beschikbaarheid en garanties zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw server(s). Ons doel is dat u zich weer helemaal kunt focussen op uw business. Een veilig gevoel.

Network Operations onderhoudt het netwerk, de hardware en het OS tot aan het 24/7 beheer van applicatie- en database software. Wij adviseren u graag welke oplossing het beste past bij uw organisatie. Dit kan geheel op basis van virtualisatie, op basis van dedicated fysieke systemen of een combinatie van de twee.