Klant login

Contact

  • Tel:+31(0)58 233 3405
  • E-mail:contact@networkoperations.nl
  • Adres:Tesselschadestraat 6

Sluiten

Inloggen

Serverruimte huren

Serverruimte huren voor uw website of applicatie?

Wij bieden u een colocatie voor uw ICT omgeving. In ons datacenter kunt u daarvoor een serverruimte huren. Naast de serverruimte bieden we ook aan om een server te huren. Wij bieden u continuïteit, snelheid, veiligheid en service. U kunt rekenen op een redundante infrastructuur, geconditioneerde ruimtes, brandbeveiliging, A merk servers en apparatuur van IBM en HP en uiteraard kundig personeel voor uw ondersteuning.

Continuïteit
De continuïteit van dienstverlening wordt onder andere geborgd door redundante glasvezelverbindingen van diverse providers, zoals KPN, ZIGGO, Priority Telecom en de Stadsring Leeuwarden. Daarnaast zijn andere glasvezeloperators zoals Relined en Eurofiber gemakkelijk aan te sluiten.
Stroomonderbrekingen worden opgevangen door een eigen stroomnoodvoorziening. De apparatuur wordt beschermd door een centrale UPS die storingvrije stroomvoorziening borgt.

Beveiliging van uw serverruimte
Het datacenter is beveiligd volgens Borg 4 normen, de zwaarst geldende normen op dit gebied. Alleen geautoriseerde personen kunnen het terrein en de serverruimtes betreden. Daarbij wordt gebruik gemaakt van biometrische identificatie. Beweging in en rond het gebouw worden continu geregistreerd.

serverruimte huren

Brandveiligheid
Het datacenter is opgebouwd uit niet brandbare materialen. In geval van brand wordt deze snel gedetecteerd en wordt het gasblussysteem geactiveerd. Het systeem is dusdanig gekozen dat het gas geen schade aan uw apparatuur kan aanrichten.

Service
De medewerkers van Network Operations ondersteunen u desgewenst bij het patchen, het aansluiten en de installatie van de hardware. Bovendien kunnen we u volledig ontzorgen bij de bewaking, monitoring en storingafhandeling. Als u gebruik maakt van de apparatuur van Network Operations, kunt u hier sowieso gebruik van maken. We leggen de afspraken vast in waterdichte SLA’s.

Specificaties
Racks: Standaardbekabeling in iedere kast naar een centrale (meetme) kast. Afmetingen serverrack lxb 100x60cm, 42U hoog. Dubbele voeding, 230-240V, 16A. High-availability deuren voor een goede warmteafvoer. Koeling van onderaf door systeemvloer.

Optioneel: Patchrack 80×80 42U. 3 fase (400V) stroomvoorziening 32A. Rack, of high-density koeling.

NOC
Vanuit ons Network Operations Center bewaken we de prestaties van uw servers.

Wilt u een serverruimte huren?
U wilt een serverruimte huren? Dan komen wij graag met u in de contact.